skolstarten närmar sig

nu är det natt, natten mellan måndag och tisdag, natt mellan den 17; onde och 18; onde augusti. om tre ynka nätter måste jag verkligen sova vid den här tiden. för då är det natt mellan torsdag och fredag, natt mellan den 20; onde och 21; e. det betyder att det är natten innan skolan, allvaret, helvetet, verkligheten - ja kalla de vad ni vill - börjar igen. det är natten innan rutinerna införs igen, natten innan klockan måste ställas, natten innan pendlingen börjar. på fredag den 21; e augusti klockan 09.06 sitter jag på tåget med mina älskade vänner e&e med väldigt blandade känslor i magen påväg till skolan.

och ja, det är verkligen blandade känslor jag har inför denna skolstart. hur kommer alla se ut, kommer någon förändrats avsevärt mycket? kommer jag vara tätare med någon annan än förra året, eller kommer jag glidit isär med någon från förra året? kommer stämningen vara jätte stel, eller kommer alla stå i en klump och kramas och säga ungefär "vad kul att se dig igen"?

i min mage flyget ågest, nervösitet, rädsla, längtan, oro, glädje och trygghet omkring. jag är nervös över att träffa en hel del personer. rädd över att hamna fel från första början. längtar efter att träffa alla, speciellt linnea, isabelle och erik ska jag erkänna. ångest över att jag inte gjort allt jag velat göra under sommaren. men mitt bland alla dessa känslor och tankar svävar känslan av trygghet faktiskt omkring. rutinerna, veta vad som väntar mig och vad som förväntas utav mig, tryggheten i att alltid veta vad som krävs.


glöm inte bort frågestunden några inlägg ner ↓

Kommentarer
Postat av: Johanna

Lycka till med skolstarten!:)

2009-08-18 @ 09:00:35
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Anonym

tackar! :)

2009-08-18 @ 09:13:02
URL: http://lindblomida.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är med och tävla som veckansblogg, jag skulle bli så glad om du la 3 röster på mig. Jag är nummer 10.



http://designbyjessica.blogg.se/category/veckansblogg.html



tack i förhand. :D

2009-08-18 @ 09:54:04
URL: http://hallgreen.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hej! Allt bra? :D

Kolla in en sjuk bild på Victoria Beckham på min blogg!

2009-08-18 @ 11:29:11
URL: http://josefingrahn.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jo det är bra :)

Jo hon har ju varit äckligt smal länge men denna bilden var så jävla äcklig!

2009-08-18 @ 13:54:39
URL: http://josefingrahn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0